KLANT

Voka West-Vlaanderen

Agency

/

JOB

Videoproductie
Drone

Share

Uitdagingen

Sinds 1986 produceert Agristo frietjes, kroketjes en andere aardappelproducten. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige groei. Ondertussen telt het bedrijf 4 locaties en meer dan 1.000 medewerkers. Agristo blijft groeien en continu staan er wel enkele vacatures open. Om deze nog beter onder de aandacht te brengen, zochten ze bij Agristo een extra tool om hun vacatures op de website en socialmediakanalen nog beter in de kijker te zetten.

Oplossing(en)

Nadat we eerder toevallig met het bedrijf in contact kwamen, werd een eerste rekruteringsvideo uitgewerkt. 
Door middel van korte testimonials van medewerkers brengen we een authentiek verhaal. Stuk voor stuk fragmenten die het DNA van Agristo onderstrepen. Medewerkers voelen zich écht thuis bij Agristo en dat blijkt ook duidelijk uit de filmpjes. Potentiële medewerkers krijgen door de video’s een positieve eerste indruk en kunnen een blik werpen op de werksfeer bij het bedrijf. De uiterst lekkere frietjes krijgen ze er gratis bij. En wij kunnen het weten, want we aten er al meermaals mee!

Resultaat

De video’s werden telkens goed onthaald en enkele vacature werden daadwerkelijk ingevuld. De positieve reacties en sollicitaties zorgden ervoor dat Agristo nog meer ging inzetten op video om hun rekrutering te ondersteunen.

Employer Branding

Employer Branding

Inpakkers video

IT-challenge