...

Online portfolio

Bekijk een collectie van ons recentelijk werk.

Toch op zoek naar iets anders?

Wij helpen je graag verder.

Video afspelen

C-hotels | Videocontent

Met trots verzorgen wij de videocontent voor C-hotels, waaronder het Andromeda Hotel in Oostende en het Westbay Hotel in Westende.

 

Onze aanpak is eenvoudig: we leggen de accommodaties en de omgeving op een aantrekkelijke manier vast om gasten aan te trekken. Het marketingteam zorgt voor de korte fragmenten op sociale media.

Video afspelen

PerformanSE | Videocampagne

Het afgelopen jaar hebben wij met veel enthousiasme samengewerkt met PerformanSE.

Onze aanpak omvatte de ontwikkeling van strategische video’s met als doel hun verkoopproces te verbeteren, evenals het opzetten van doelgerichte online advertentiecampagnes op LinkedIn om leads te genereren.

Video afspelen

Nestor & Rotsen | Instagram content

Om de verkoop van hun nieuwe projecten te stimuleren, ondersteunen wij Nestor & Rotsen bij het maken van korte en aantrekkelijke video’s van hun recente realisaties op verschillende locaties.
Video afspelen

Jacops | Employer Branding

Wanneer je op zoek bent naar nieuw talent, is het van essentieel belang om de juiste videocontent te creëren om hen aan te trekken. Ons werk voor Jacops omvatte de videoproductie van een algemene employer branding video en korte getuigenisvideo’s van het bestaande personeel.

 

In een kort tijdsbestek had Jacops voldoende videomateriaal voor hun wervingsprocessen, met als doel het genereren van sollicitatiegesprekken voor hun HR-team.

Video afspelen

Groep Vandamme | Videproductie

Voor de Groep Vandamme zijn wij verantwoordelijk voor videoproductie van projecten voor een diverse klanten zoals Colac, Televic, en meer.

Bekijk het project voor Colac.

Video afspelen

Visit Flanders | Immersieve ruimte

In dit uitgebreide project waren we verantwoordelijk voor de bouw en het ontwerp van een immersieve ruimte, projectiemapping en videoproductie. Voor de videoproductie hebben we heel Vlaanderen doorkruist om de schoonheid van Vlaanderen vast te leggen op beeld.

 

Tot op de dag van vandaag is deze ruimte nog steeds te bewonderen in het hart van Brussel. Je kunt hier onze “making of” bekijken.

Agency: Alfavision

Video afspelen

Voka Brugge | Promotievideo

Voka West-Vlaanderen vroeg ons om een korte teaservideo te maken ter aankondiging van hun nieuwe bedrijvencentrum in O’Forty. Dit centrum is een ontmoetingsplaats voor ondernemers en beleidsmakers, uitgerust met state-of-the-artinfrastructuur voor leren, co-creatie en netwerken.

 

 

Deze video toont de infrastructuur van het gebouw en werd gepresenteerd door Bert Mons, gedelegeerd bestuurder van Voka West-Vlaanderen.

Video afspelen

Agristo | Employer Branding

Agristo is sinds 1986 uitgegroeid tot een wereldwijde speler in de ontwikkeling en productie van diepgevroren aardappelproducten.

 

In samenwerking met hun marketingteam produceerden we videocontent voor hun employer branding, specifieke openstaande vacatures, corporate identity en nog veel meer.

Video afspelen

Sax Sanitair | Product Video's

Voor Sax Sanitair (nu bekend als STG Group) waren we verantwoordelijk voor de creatie van enkele productvideo’s die de voordelen van PURO2 illustreert, met als doel nieuwe klanten aan te trekken.

Daarnaast hebben we ook verschillende video’s geproduceerd voor beursstands in diverse formaten.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.