De beste beslissing
KLANT

De beste beslissing

Agency

/

JOB

Videoproductie
Facebook campagne
Adverteren
Copywriting

Share

De beste beslissing videoplatform

Uitdaging

De beste beslissing is een leerplatform die mensen helpt om te stoppen met drinken. Michael coacht mensen om hun alcoholverslaving te overwinnen. 10 jaar geleden gooide hij zijn leven over een andere boeg. Hij nam afscheid van alcohol en schreef er meer dan zeven boeken over. Eind 2022 begon hij met zijn videoplatform.

Oplossing(en)

Michael leerden we kennen via een netwerk organisatie. Hij kwam in eerste instantie naar ons om zijn bestaande video’s op zijn platform her op te nemen. De inhoud zat erg goed. De beeldkwaliteit iets minder. Uiteindelijk bleek er meer een nood te zijn aan marketing dan aan videoproductie.
We videomarketing + adverteren op Facebook voor om traffic te generen naar zijn platform.

Wie is dat eigenlijk een alcoholverslaafde? Welke interesses hebben ze? Om die informatie te bekomen lieten onze klant en enkele van zijn bestaande cliënteel, een vragenlijst invullen. Op die manier hadden we informatie die we nodig hadden om een krachtig videoscript op te maken voor de advertentievideo, de copywriting en de Facebookcampagne.

Met advertentievideo informeren we de bezoekers over reden van drankgebruik. In de volgende stap van de funnel geven we de informatie volledig vrij en nodigden we hen uit tot het platform.

Resultaten

Via de bovenstaande afbeelding ziet u de hoger interactie op de advertenties, likes & shares. 
Belangrijker nog: het levert hem talloze leads op voor zijn platform alsook voor zijn individuele coachingsprogramma’s. Door de juiste hulpmiddelen te gebruiken, konden we een succesvolle campagne lanceren.  Videowijzer bewijst opnieuw dat je met de juiste kennis, middelen en inzet je doelen kunt bereiken.

Advertentievideo

Advertentie video (Facebook)