KLANT
Jacops NV
Agency

/

JOB

Productie

Share

Uitdagingen

Vandaag staat groeibedrijf Jacops NV aan de spits van de technologische digitalisering. Op drie terreinen weet het zich met  kennis en daadkracht te ontplooien: infra, rail en telecom. Op tien jaar tijd groeide de organisatie uit tot een solide KMO. Voor werving en recrutering van geschikt personeel werd beroep gedaan op onze diensten.

Oplossing(en)

In eerste instantie wou Jacops NV het project Oosterweel in beeld brengen met als doel hiermee nieuwe medewerkers aan te trekken voor hun infrastructuur afdeling. Al snel werd er verder gedacht en beslisten we samen om een serie vacature video’s te creëren om medewerkers aan te trekken voor telecom. Deze korte video’s werden slim geadverteerd op Facebook & Instagram. We blijven tot op deze dag steeds content creëren voor Jacops NV. Zo blijven ze top op mind en trekken ze de medewerkers aan die ze nodig hebben.

Resultaat

Jacops NV is tevreden van onze aanpak. Hoewel de meeste projecten zich focussen op employer branding, maken we ook projecten voor hun corporate branding. 

Emploper Branding video

Instrastructuur Reportage

Een voorbeeld van een vacature video

Voorbeeld van een vacature video