...

Hoe wij klanten helpen?

In het snel veranderende online marketinglandschap is de concurrentie intens voor kleine en middelgrote bedrijven.
De dagen waarop je simpelweg een ‘bedrijfsfilm’ op je website kon uploaden, zijn voorbij.

Om effectief doelstellingen te behalen is er een doordachte strategie nodig, moet je inzetten op verschillende communicatiekanalen en je merk bij de juiste doelgroep brengen. Dit is waar wij in beeld komen. Voor ons, contentstrategen en videomakers is het essentieel om eerst een plan te ontwikkelen en te visualiseren dat naadloos aansluit op jouw specifieke doelen. Zo kunnen we echt helpen en bijdragen.

Wij bieden al onze potentiële klanten gratis strategiesessies aan, waarin we bepaalde aspecten van je marketing of communicatie evalueren. Op basis hiervan leggen we een plan vast en starten we met de uitvoering.

Tielman Dewaele

Mijn passie voor video en verhalen heeft altijd mijn creatieve reis geleid. Het begon allemaal met het maken van skateboardvideo’s, muziekvideo’s en surfvideo’s. In de afgelopen twee decennia heb ik het voorrecht gehad om de wereld rond te reizen en te werken aan projecten voor vooraanstaande merken, festivals en evenementen.

 

Naast het vastleggen en monteren van beelden, koester ik een passie voor het schrijven van commerciële scripts en strategieën, waarbij we graag onze klanten ondersteunen.

 

Wanneer ik niet bezig ben met het plannen, schrijven, filmen en bewerken van content, ben ik gepassioneerd met muziek bezig.

 

Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan jouw projecten! Aarzel niet om contact met me op te nemen als je mijn hulp nodig hebt.

Onze troeven

Persoonlijke aanpak

Onze aanpak is gebaseerd op persoonlijkheid en transparantie gedurende elke fase van het proces. Bij Videowijzer geloven we in een nauwe samenwerking, waarbij we jouw visie omzetten in impactvolle videomarketing.

Vakmanschap

Onze passie voor vakmanschap weerspiegelt zich in ieder project van ons bedrijf, waarbij we de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid garanderen.

Verlengstuk

Wij zijn graag een verlengstuk van onze klanten. Door nauw samen te werken, bieden we oplossingen op maat om hun behoeften te begrijpen en te vervullen.

Expertise

Dankzij onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van videoproductie en marketing, zijn we als bedrijf in staat om effectieve en boeiende videocontent te creëren die de boodschap van onze klanten overbrengt en hun publiek betrekt en inspireert.

Topmateriaal

We maken gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige apparatuur. Dit stelt ons in staat om video's van topkwaliteit te produceren.

Innovatief

Als bedrijf blijven we continu op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en zijn we toegewijd aan het voortdurend leren en ontdekken van nieuwe technologieën op het gebied van visuele en virtuele marketing.

Hoe gaan we te werk?

Stap 1

Neem contact met ons op! Wij bieden een gratis strategische sessie aan. Stuur ons een e-mail, bel ons of stuur een WhatsApp-bericht als je dat liever doet. We horen graag van je!

Stap 2

We ontwikkelen samen een plan dat perfect aansluit op je bedrijfsdoelen.

Stap 3

We zorgen ervoor dat je plan van begin tot eind wordt uitgevoerd!

Let's talk

Vul het formulier in of bel ons via het onderstaande telefoonnummer.

Telefoon:

+32(0)484 90 43 93

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.