Het verhaal van Videowijzer

Videowijzer is een visueel en virtueel marketingbureau dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige, strategische video’s en virtuele 360° tours voor bedrijven en organisaties. Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om een effectieve videostrategie te bedenken. Daarom nemen wij het giswerk uit handen en bieden wij onze klanten complete oplossingen van begin tot eind. 

Onze missie is eenvoudig: Onze klanten voorzien van een duurzame videostrategie. Onze visie is om de weg te wijzen naar de beste oplossing mogelijk.
Bekijk onze video”s en virtuele 360° rondleidingen of ga naar onze Livestream studio!

Tielman Dewaele is het geesteskind van Videowijzer en is steeds het aanspreekpunt van elk project.  Hij werkt samen met een klein en selectief team van videografen, developers, designers en animators. Een groot deel van zijn werk bestaat uit het adviseren en uitwerken van videomarketing strategie voor zijn klanten.

Onze troeven

Persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elke stap van de weg. Onze klanten kunnen rekenen op vriendelijke en transparante communicatie, waarbij we samenwerken om hun visie tot leven te breng

Vakmanschap

Onze passie voor vakmanschap weerspiegelt zich in ieder project van ons bedrijf, waarbij we de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid garanderen.

Verlengstuk

Wij zijn graag een verlengstuk van onze klanten. Door nauw samen te werken, bieden we oplossingen op maat om hun behoeften te begrijpen en te vervullen.

Expertise

Dankzij onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van videoproductie en marketing, zijn we als bedrijf in staat om effectieve en boeiende videocontent te creëren die de boodschap van onze klanten overbrengt en hun publiek betrekt en inspireert.

Topmateriaal

We maken gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige apparatuur. Dit stelt ons in staat om video's van topkwaliteit te produceren.

Innovatief

Als bedrijf blijven we continu op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en zijn we toegewijd aan het voortdurend leren en ontdekken van nieuwe technologieën op het gebied van visuele en virtuele marketing.

Vragen over een van onze diensten?

Alle vragen zijn welkom. Vul het formulier in of bel ons via het onderstaande telefoonnummer.

Telefoon:

+32(0)484 90 43 93